Trump syytti Comeyta valehtelijaksi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on ottanut ensimmäistä kertaa median edessä kantaa liittovaltion poliisin FBI:n entisen johtajan James Comeyn syytöksiin presidentin valehtelusta.

Trump kiisti Comeyn väitteet yrityksistä vaikuttaa FBI:n toimintaan. Trumpin mukaan hän ei ole pyytänyt Comeyta luopumaan entisen turvallisuusneuvonantajan Michael Flynnin tutkinnasta.

Trump sanoi että osa Comeyn puheista ei ole totta. Hän ei täsmentänyt, miltä osin Comey olisi valehdellut torstaina tiedustelukomitealle antamassaan lausunnossa.

Lue myös: Ylen kirjeenvaihtaja FBI-jupakasta: Valehtelua, uhkauksia ja voittoja

Trump toisti jälleen vanhan vihjauksensa, että hänen ja Comeyn keskusteluista saattaisi olla nauhoitteita. Hän ei toimittajien kysymyksistä huolimatta kertonut, onko nauhoitteita olemassa vai ei. Trumpin mukaan nauhoitteiden mahdollinen olemassaolo selviää lähiaikoina.

Trump puhui lehdistölle Valkoisessa talossa Romanian presidentin Klaus Iohannisin vierailun vuoksi pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and