Tallink kokeilee risteilyä Helsingistä Riikaan

Laivayhtiö Tallink tekee lähipäivinä koeristeilyn Helsingistä Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Alus lähtee Helsingistä sunnuntaina iltapäivällä ja palaa kahden vuorokauden kuluttua. Maissaoloaikaa on kahdeksan tuntia.

Tallinkin myynti- ja markkinointijohtajan Margus Huntin mukaan yhtiö päättelee lippujen menekistä, onko reitille kysyntää samalla tavoin kuin Visbyn-risteilyille kesäisin.

Hunt kertoo Baltian uutistoimistolle BNS:lle, että koeristeilystä päätettiin asiakkaiden toiveesta. Ympärivuotista yhteyttä ei kaavailla, eikä alukselta voi jatkaa matkaa autolla, hän kertoo.

Syynä Viron veronkorotukset?

Helsingin ja Riian välistä lauttayhteyttä on pohdiskeltu Viron alkoholiveropäätösten yhteydessä. Osan suomalaisista on arveltu siirtyvän alkoholiostoksille Latviaan, kun veronkorotukset ovat nostaneet hintoja Virossa.

Tallinkin vastaus noihin puheisiin oli viime vuoden lopussa, ettei yhtiö harkitse Helsingin ja Riian välistä lauttayhteyttä, mutta pitää aina tarkasti silmällä markkinoiden kehittymistä.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and