Supersomettaja Pekka Sauri viestintäasiantuntijaksi Tekiriin

Helsingin entinen apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri tunnetaan ahkerana tviittailijana. Nyt viestintätoimisto Tekir on pestaamassa hänet neuvonantajaksi erityisesti juuri sosiaalisen median, yhteiskunnallisen viestinnän ja johtajuusviestinnän projekteihin.

– Toivon, että pitkä kokemukseni paikallishallinnosta niin poliitikkona kuin virkamiehenäkin auttaa näkemään uusien viestintäkanavien avaamat mahdollisuudet strategisten päämäärien saavuttamisessa, Sauri kommentoi.

Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kuvailee Pekka Sauria yhdeksi Suomen tunnetuimmista sosiaalisen median vaikuttajista, joka itse on näyttänyt, miten viestinnällä johdetaan.

– Kun kuntien ja maakuntien rakenteet ovat murroksessa, asiakkaamme hyötyvät varmasti Pekan ainutlaatuisesta kokemuksesta, Hämeenniemi perustelee rekrytointia.

Pekka Sauri on koulutukseltaan filosofian tohtori. Hän tuli tunnetuksi suurelle yleisölle radion Yölinjalla-ohjelmasta jo 80-luvun lopulla. Hän on toiminut myös Vihreiden kunnallispoliitikkona, puoluesihteerinä ja puoluejohtajana.

Kansanedustajaksi häntä ei ole valittu useista ehdokkuuksista huolimatta. Helsingin apulaiskaupunginjohtajana Sauri ehti työskennellä 14 vuotta.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and