RKP:n puoluekokouksesta lähetettiin tiukat terveiset perussuomalaisille

RKP:n puoluekokouksen alussa Helsingissä pitämässään puheessa puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson lähetti terveiset samaan aikaan käynnissä olevaan perussuomalaisten puoluekokoukseen Jyväskylään. Viesti oli suunnattu etenkin puheenjohtajuudesta kamppaileville Jussi Halla-aholle ja Sampo Terholle.

– Suomi ei menesty eristäytymällä EU:sta ja muusta maailmasta. Suomi ei menesty sulkemalla ovet maahanmuuttajille ja kääntämällä selkänsä maailmassa eniten hätää kärsiville. Suomi menestyy olemalla avoin, EU-myönteinen ja inhimillinen yhteiskunta, jossa kaikista pidetään huolta, Henriksson sanoi puheessaan.

Terveisten perillemenon varmistamiseksi Henriksson toisti ruotsinkielisessä puheessaan sanomansa myös suomeksi:

– Hyvät perussuomalaiset, tulkaa ulos mustavalkoisesta kuplastanne!

Myös muut hallituspuolueet saivat puheessa kuulla kunniansa. Kokoomusta Henriksson ruoski koulutusleikkauksista, kuntapuolue keskustaa Henriksson syytti keskittämispolitiikasta.

RKP:n ja perussuomalaisten puoluekokoukset ovat molemmat tänä viikonloppuna.

Perussuomalaiset valitsevat kokouksessaan lauantain aikana seuraavan puheenjohtajan. RKP:ssa Henrikssonin puheenjohtajuus ei ole katkolla.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and