Poliisi: Sveitsin moottorisahahyökkääjä on pidätetty

Zürichin kantonin poliisi ilmoitti tiistai-iltana Twitter-tilillään, että 50-vuotias epäilty on pidätetty Thalwilin kaupungissa.

Thalwil sijaitsee noin 60 kilometrin päässä hyökkäyksen tapahtumapaikasta, Schaffhausenin kaupungista.

Poliisi ei kertonut tarkempia tietoja pidätyksestä, mutta aikoo järjestää tapahtuneesta tiedotustilaisuuden keskiviikkoaamuna.

Pohjois-Sveitsissä, Schaffhausenin kaupungissa, kaikkiaan viisi ihmistä loukkaantui, kun moottorisahalla varustautunut mies hyökkäsi sairauskassa CSS:n toimistorakennukseen.

Reutersin mukaan mies haavoitti kahta toimiston työntekijää, joista toinen sai vakavia vammoja. Kahta paikalla ollutta asiakasta hoidettiin sokin takia ja viides henkilö loukkaantui poliisioperaation aikana.

Hyökkääjäksi epäilty mies pakeni tekonsa jälkeen paikalta. Sveitsissä poliisi on jahdannut hyökkääjää maanantaiaamusta alkaen Saksan poliisin avustamana.

Viranomaisten mukaan epäilty oli sairauskassan asiakas, mutta hyökkäyksen motiivi on epäselvä. Poliisi kuvailee miestä metsissä asuvaksi kulkuriksi, jolla on aiempaa rikostaustaa.

Lähteet: AP, Reuters, AFP

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and