Perussuomalaisten lähettämiin selvityspyyntöihin vastasi yksi

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi perjantaina puolueensa järjestämässä tiedotustilaisuudessa puoluehallituksen käsitelleen presidentinvaaliasian lisäksi jäsenyysasioita.

Halla-aho totesi, että kolmelle henkilölle oli lähetetty selvityspyyntö heidän julkisuuteen antamiensa lausuntojen vuoksi.

– Näistä yksi on vastannut pyydetyllä tavalla, mutta vastaus ei ollut tyydyttävä ja vaatii jatkoselvittelyä. Kaksi henkilöistä ei ollut noutanut kirjattuna kirjeenä lähetettyä selvityspyyntöä.

Halla-ahon mukaan selvitysyynnöt toimitetaan nyt haastemiehen välityksellä niille, jotka eivät itse niitä olleet noutaneet. Halla-ahon mukaan Perussuomalaisten tukisäätiön puheenjohtaja, valtiopäiväneuvos Raimo Vistbacka on heistä toinen. Halla-aho on kertonut aiemmin, että selvityspyyntöön syy on se, että Vistbacka oli "kysellyt julkisesti, voisiko perussuomalaisten säätiö tukea jotain toista puoluetta".

– Perussuomalaisissa ei vainota tai savustetaan ketään ulos, mutta samanaikaisesti toisen puolueen toimintaan osallistuminen tai puolueen vahingoittaminenkaan eivät käy, Halla-aho totesi.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and