NBC: Venäläinen ex-vakooja mukana Trump Juniorin ja venäläisasianajajan tapaamisessa

Amerikkalaisen tv-asema NBC:n mukaan Donald Trump Juniorin ja venäläisen asianajaja Natalia Veselnitskajan tapaamisessa oli mukana myös amerikkalais-venäläinen lobbaaja, joka on tv-kanavan mukaan entinen Neuvostoliiton vakooja. NBC kertoo, että Yhdysvaltain viranomaiset uskovat henkilön pitävän yhä yhteyttä Venäjän tiedustelupalveluihin.

NBC ei nimeä lobbaajaa, mutta kertoo tämän itse kieltävän kaikki siteet Venäjän tiedustelupalveluihin. Hän on tv-kanavan mukaan nykyään Yhdysvaltain ja Venäjän kaksoiskansalainen.

Natalia Veselnitskaja myönsi NBC:n haastattelussa lobbaajan olleen läsnä kokoukseessa. Kokoukseen on siis tämän hetkisten tietojen mukaan osallistunut kaiken kaikkiaan viisi henkilöä: Donald Trump Junior, ex-kampanjapäällikkö Paul Manafort, Donald Trumpin vävy Jared Kushner, Natalia Veselnitskaja sekä lobbaaja.

Kushner ja Manafort eivät ole kommentoineet uusimpia tietoja NBC:lle. Trump Juniorin asianajaja on vahvistanut lobbaajan läsnäolon kokouksessa.

Lue lisää aiheesta:

Analyysi: Oliko Trump JR todella näin tyhmä?

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and