Miten Brexit ja Trump vaikuttavat Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan? Yle näyttää suorana keskustelun eduskunnasta

Eduskunnassa keskustellaan keskiviikkona siitä, miten Britannian ero EU:sta ja Donald Trumpin valitseminen Yhdysvaltain presidentiksi vaikuttavat Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan. Tarkoitus on käsitellä myös EU-toimintaympäristön muutoksia laajemminkin.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) antaa arvion eduskunnalle pääministerin ilmoituksella, jonka jälkeen eduskunta keskustelee aiheesta.

Keskustelu on odotettu, sillä eduskunnan ulkoasiainvaliokunta vaati jo viime vuonna hallitukselta vastausta siihen, miten kansainväliset muutokset kuten brexit eli Britannian EU-ero ja Yhdysvaltain vaalit tulevat näkymään Suomessa. Ulko- ja turvallisuuspoliittinen selonteko annettiin viime vuoden kesäkuussa ennen Britannian kansanäänestystä ja Yhdysvaltojen presidentinvaaleja.

Yle näyttää keskustelun suorana TV1:ssä kello 14.00 alkaen. Keskustelu näytetään myös Yle Areenassa.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and