Manchesterin terrori-iskusta jälleen uusi pidätys

Britanniassa poliisi on tehnyt lisää pidätyksiä maanantaiseen terrori-iskuun liittyen. Britanniana poliisi kertoi myöhään sunnuntaina pidättäneensä 19-vuotiaan miehen. Mies pidätettiin eilen ratsiassa, joka tehtiin iskun tekijän Salman Abedin kotiin. Asiasta kertoo The Guardian. Poliisi kertoi asiasta myös Twitter-tilillään.

Kaikkiaan iskuun liittyen on otettu kiinni 15 ihmistä, mutta ainakin kaksi heistä on vapautettu. CNN julkaisi viikonloppuna kuvia terrori-iskusta syytetystä Abedista. Britannian ja Yhdysvaltojen viranomaisten välillä on ollut kärhämää julkisuuteen vuotaneista tutkintaan liittyvistä asioista.

Britannian viranomaisten mukaan Yhdysvaltojen viranomaiset ovat vuotaneet julkisuuteen tietoja iskun tutkinnasta. Brittiviranomaisten mukaan vuodot vaikeuttavat tutkintaa sekä vievät uhrien luottamuksen viranomaisiin. Britannia ilmoitti aiemmin, että se ei enää jaa Yhdysvalloille tietoa Manchesterin iskusta.

Lähteet: APT, AFP, STT

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and