Lukemista viikonlopuksi: Esko Aho myy Turkua insinööreille, miljonääri Sutisella meinaa mennä työnteko överiksi, Trump tuo yhä onnen monille

Esko Aho vieraili Turun Meyerin telakalla.
Mika Puska

Esko Ahon kesätyö: myydä Turku insinööreille ja saada parturit seuraamaan perässä

Toimittaja Satu Miettinen hyppäsi Esko Ahon kyytiin ja selvitti, millaisilla resepteillä entinen pääministeri aikoo saada Suomen taas hyvän kierteeseen.

Heikki Mäntymaa lähikuvassa öljylamppu kädessään.
Vesa Marttinen / Yle

Heikki Mäntymaa elää keskellä Helsinkiä ilman sähköä, puhelinta ja pankkikorttia – "Jääkaappi löytyy lähikaupasta"

73-vuotiaan Heikki Mäntymaan kerrostaloasunnossa ei ole sähköä. Hänellä ei ole televisiota, radiota tai tietokonetta, pankki- tai luottokortteja eikä edes puhelinta. Haastattelukin täytyi sopia kirjeitse.

Niina Koivisto
Niina KoivistoNiina Koivisto

Niina Koiviston tie on vienyt Suposta Afganistaniin ja Kosovoon: Kovista paikoista selviää pitämällä pääkopan kunnossa

Poliisineuvonantajana työskentelevä Niina Koivisto on joutunut työssään koviin paikkoihin. Jaksamiseen on tärkeätä kiinnittää huomiota, sanoo Koivisto.

Luulitko Trumpin jo hävinneen? Parjatulla presidentillä on tyytyväiset tukijansa

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin suosio kyntää kyselyissä historiallisen alhaalla. Parjatulla presidentillä on kuitenkin takanaan joukko tyytyväisiä kavereita. Sijoittajille ja uskovaisille Trump on kaivattu liittolainen.

Mustin ja Mirrin toimitusjohtaja Mika Sutinen.
Toni Pitkänen / Yle

Mika Sutisella on miljoonien omaisuus, mutta on töissä kellon ympäri – ”Riittääkö vastaukseksi, että mää vaan rakastan tätä työtä?

Musti ja Mirri -ketjun nykyinen toimitusjohtaja Mika Sutinen rikastui yrityskaupoillaan muutama vuosi sitten. Työnteko ei olisi välttämättömyys. Miksi hän sitten työskentelee? Rakkaudesta.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and