Kyyneliin herkistynyt Timo Soini: Matka oli vaivan arvoinen

Perussuomalaisten puheenjohtajatehtävät tänään jättävä Timo Soini esitteli jäähyväispuheensa aluksi pitkää aamukampaa, jossa oli yksi piikki jäljellä. Soini sanoi jättävänsä piikin katkaisematta, muistoksi 7 301 puheenjohtajapäivästä.

Omaa poliittista ajatteluaan kuvanneessa puheessa Soini nosti voimakkaasti esiin ihmisarvon ja tasa-arvoisuuden teemoja. Soini totesi ideologiansa kumpuavan SMP:n entisen puheenjohtajan Veikko Vennamon näkemyksistä.

– Kun hän puhui politiikkaa, hän puhui ihmisestä, kun minä puhun politiikkaa, se on tunteesta kumpuavaa ajattelua, joka haluaa olla ihmisten puolella eikä ketään vastaan, sanoi Soini.

Soini totesi viimeisten viikkojen menneen kulunutta 20 vuotta miettiessä. Hän sanoi antaneensa kaikkensa, mutta myös saaneensa paljon puolueväeltä.

– Nyt minusta tuntuu, että matka oli vaivan arvoinen, Soini summasi.

Soinin päätti puheensa kyyneliin asti liikuttuneena erityisiin kiitoksiin vaimolleen Tiina Soinille ja perussuomalaisille.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and