Guardian: Trumpin ja Venäjän välejä selvittävät FBI-tutkijat kiinnostuivat Nigel Faragesta

Venäjän hallinnon ja Donald Trumpin presidentinvaalikampanjan mahdollisia yhteyksiä selvittävät FBI:n tutkijat ovat kiinnostuneita brittipoliitikko Nigel Faragesta, kertoo brittilehti The Guardian.

The Guardian perustaa tietonsa nimettömiin, tutkintaa lähellä oleviin lähteisiin. Niiden mukaan Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI tutkii Faragen suhteita Trumpin ja Wikileaksin Julian Assangen lähipiireihin.

Britannian itsenäisyyspuolueen Ukipin entistä puheenjohtajaa Faragea ei kuitenkaan epäillä rikoksista eikä hän ole tutkinnan kohde, The Guardian kirjoittaa. Lehden mukaan tutkijat uskovat, että hänellä voisi suhteidensa vuoksi olla tietoja tutkinnan kohteena olevista tapahtumista.

Faragen tiedottaja kommentoi The Guardianille, että Farage ei ole koskaan käynyt Venäjällä saati tehnyt yhteistyötä maan viranomaisten kanssa.

Tiedottaja ei kuitenkaan vastannut kysymyksiin siitä, onko Farage tietoinen FBI:n tutkinnasta tai onko hän hankkinut asianajajan tapauksen vuoksi.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and